onsdag 21 december 2011

von Wolffhaupts absurda anklagelser

von Wolffhaupt har nu börjat attackera mig även här på min blogg. Han har i kommentarer till mina inlägg kommit med fullständigt absurda anklagelser om att jag skulle okunnig, vänsterpartist(!) och ett troll! Då jag är en man av börd som alltid röstat på Högern så förstår jag inte riktigt hur en lågadlig tölp som von Wolffhaup kan med att kalla mig för ett troll, men även om detta kan tyckas absurt så stoppar det uppenbarligen inte en vulgär uppkomling som von Wolffhaupt.

von Wolffhaupts vulgära och hatiska stil avslöjade honom direkt den här gången, men ibland är det dessvärre inte så lika att se vem som ligger bakom och det är i dessa fall som FRA-lagen kommer in i bilden. När de liberala rättshaveristerna nu går till attack mot vad de kallar för "övervakningssamhället" så glömmer de vilket hot näthatet idag utgör mot samhällets stöttepelare och hur grammofonbolagen går omkull på grund av piratkopiering. Det enda de fokuserar på är sin självutnämnda "rätt" att piratkopiera videovåld och populärmusik.

Liberalismen är kanske en fin tanke i teorin, men den fungerar inte i praktiken. Liberala värderingar kanske verkar lockande när tiderna är goda och själen är naiv och ung, men när det börjar blåsa kallt så vet även den mest inbitne liberal innerst inne att det är den gamla hederliga konservativismen som erbjuder en trygg hamn i stormen! Det därför det är så oroväckande att Högern nu börjar använda sig av socialistiska slagord som socialism och jämställdhet. Sverige behöver ett tydligt värdekonservativt högeralternativ, inte minst för våra barns skull.

2 kommentarer:

psychocell sa...

Det finns så många idioter. Visste du inte det? Speciellt bland borgarsvinen.

Anonym sa...

Grefve Grijshufvuds disput med von Wolffhaupts... är detta ett skämt eller? Detta var kanske den äckligaste bloggen jag någonsin stött på.