torsdag 14 juni 2012

Majestätsbrotten fortsätter!

Majestätsbrotten fortsätter med oförminskad styrka. De republikanska rabulisternas senaste tilltag är förfalskade enkronor, på vilka Konungens motto har ersatts med en vulgär anklagelse om kungliga äktenskapsbrott.

Antirojalisterna med sin skeva verklighetsuppfattning finner säkerligen företeelsen lustig. Förutom att skada bilden av kungahuset undergräver man på detta viss också den svenska valutan genom att pumpa ut förfalskade mynt på marknaden. Någonting som, trots att det rör sig om allvarlig ekonomisk brottslighet, naturligtvis går hem i socialistiska kretsar.

Som jag skrivit tidigare: Den svenska avundsjukan är en vulgär avart, som sedan länge har försökt krossa adeln och överklassen med höga skatter och en arvsrätt utformad i syfte att ta ifrån oss våra familjegods. Nu drabbar den även vårt svenska kungahus; när uppkomlingarna inte släpps in i de fina salongerna försöker de att hämnas genom att måla upp en bild av hur självaste Konungen har sjunkit till samma låga nivå som de själva krälar runt på. Detta är ingen annat än majestätsbrott - sea you in corte, som Advokaten brukar säga!
SvD1, SvD2, SvD3, SvD4, DN1, DN2, DN3, DN4, DN5, Exp1, Exp2, Ab1, Ab2, GP, DB, GD

1 kommentarer:

bäm sa...

Till slut får svendorna den första anständiga kungen i historien. Som vanliga karlar gick kungen till clubbar i stan för ha det lite rolig. Hans förfäder brydde sig inte om folk och hustru. De knullade älskarinnor in i slottet.