onsdag 4 januari 2012

Leijonhufvud - en professorska i Grijshufvuds smak!

Professorskan Madeleine Leijonhufvud är en rättskaffens kvinna!

Leijonhufvud har i flera år, så som anstår en kvinna av börd, engagerat sig i en välgörenhetsstiftelse. I denna viktiga gärning har hon kommit att arbeta i nära samarbete med Drottningen och kommit kungahuset nära. Med denna bakgrund går hon nu ut i en debattartikel och inte bara försvarar Kungens ära och intygar hans förträfflighet som moraliskt företräde, hon kräver också att den sensationalistiska vänsterpressen skall be Kungen om ursäkt för det grova förtal som Kungen och hans familj fått utstå!

Detta är inte första gången professorskan Leijonhufvud så modigt vågar sticka ut hakan och ta strid mot samhällets moraliska förfall. När den socialistiske landsortsjuristen Göran Lambertz 2007 hade mage att påstå att det fanns oskyldigt dömda i svenska fängelser gick Leijonhufvud ut och avslöjade honom för den populistiska charlatan och anarkist han är.

Leijonhufvud är också en förkämpe för barnens rättighet att få växa upp i en gammal hederlig kärnfamilj. Hon har i sann värdekonservativ anda tagit ställning mot homofilers rätt att adoptera, trots att detta är en minst sagt obekväm sanning i dagens samhälle med dess moraliskt förtappade samhällsklimat. I samma rakryggade anda är hon också för ett förbud mot alla sorters pornografi. Leijonhufvud har liksom jag förstått det omoraliska i att genom köttsliga fresteler locka arbetarna att försumma sina jobb, eller överge sina familjer för ett simpelt otrohetsäventyrs skull.

Som grädde på moset har hon dessutom vid ett flertal tillfällen stått upp för de andliga värdena, och gått till attack mot ogudaktiga ateistaktivister som Richard Dawkins och Christer Sturmark. I bästa cognac utbringar jag härmed en skål för professorskan Leijonhufvud - en modig kvinna och en förkämpe för moralens återkomst till vårt förtappade land!

0 kommentarer: